Начало

За нас

Включването ни в тази дейност е част от много голяма вълна на отваряне на познанията на китайските учители за останалата част от света, която започва постепенно от средата на миналия век и набира все по-голяма сила.

Ние сме инструктори, сертифицирани да преподаваме даоска алхимия и чигун (работа с жизнената енергия) по системата на Грандмастър Мантак Чиа – Универсално Лечебно Тао /Universal Healing Tao System/.

Имаме огромно желание да разпространяваме даденото ни познание, защото то е много силно и истинско, и работи при всички, независимо от пол, възраст, раса и религия. Въздействието и ползите от техниките се отчитат на всички нива на човешкото същество – повишена сила и издръжливост, радостно и ведро настроение, спокоен ум и разширяване на мирогледа и съзнанието.

Практиките на Лечебното Тао не са само средство да се справяме с потиснатото настроение, пристъпите на отчаяние или несигурност, страховете и неувереността, тъгата или агресията.  Те са начин съзнателно да преобразуваме енергията си от състояние на хаос и постоянна смяна, в зависимост от връхлетелите ни външни събития, в правилно структурирана и здрава, единна система. С тях променяме енергия, емоции, ум и тяло в такива, каквито желаем да бъдат. Ежедневната работа в желана от нас посока ни превръща в творци на нашата реалност.