Инструктори

Кан&Ли

Цвети Бухова

Цвети Бухова

Асоцииран инструктор

за Цвети ...

certificate_tsveti

Маша Сариева

Маша Сариева

Асоцииран инструктор

за Маша ...

certificate_masha

Работя като графичен дизайнер от 2000 г. Независимо, че много харесвам професията си, в един момент стигнах до пълно физическо и психическо изтощение.

Интересът ми към Чигун се породи в началото от необходимостта. През 2008 започнах с някои практики, за да възстановя здравето си. Както често се случва с ценните за нас неща, постепенно открих, че упражненията, с които се занимавам, са част от много дълбоко познание, а въпросите, които то засяга, са ме вълнували през по-голямата част от съзнателния ми живот.

Със стъпването на УЛТ в България, още на първия семинар, който посетих, ми се прииска да стана инструктор. Така нещата просто започнаха да се случват, както се случва това, което желаем наистина и истински разпознаваме като наше в живота. В момента с огромно удоволствие споделям наученото и практикувам с хората, които идват в залата.

Уникалната възможност да се докосвам ежедневно до това древно и ценно знание, съпреживявайки го с други хора, ми носи радост, удовлетворение и шанс да се развивам професионално в още една област.

Виолета Димитрова

Виолета Димитрова

Асоцииран инструктор

за Вили ...

certificate_vili

Станах част от системата на УЛТ през 2013 г. след като вече от години практикувах. Привлече ме структурираното представяне на теорията и последователното обучение, както и възможността за естествено развитие като инструктор. Неусетно абстрактни за мен в началото практики, се превърнаха в част от ежедневието ми и продължавам да се радвам на ефектите от тях. Благодарна съм за възможността да се присъединя към УЛТ и да споделям наученото и преживяното и с други хора като инструктор и да вървя стъпка по стъпка към опознаването на себе си.

Дончо Лисийски

Дончо Лисийски

Сертифициран инструктор

за Дончо ...

certificate_dontcho

Завършил съм Висшия медицински институт София през 1996 г.  Професионално се занимавам с китайска медицина. Имам регистрирана частна практика по акупунктура и преподавам медицински чигун от 2006 г. Областите,  към които проявявам специален интерес са медицински чигун, хронопунктура и китайска астрология. Повече информация за мен на http://daoistacupuncture.com

Сертифициран съм да преподавам  практиките за Събуждане на лечебната светлина и Развитие и управление на сексуалната енергия по системата Универсално Лечебно Тао. Също така имам право да практикувам даоисткият енергиен масаж на вътрешните органи – Чи Ней Дзан I.